01-05 Pazdziernik

PONIEDZIAŁEK    
  ZESTAW I    
1. Pomidorowa z ryżem 250 ml 14,90
2. Schab z pieczarkami pod serem
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa czosnkowa z boczkiem
250 ml 14,90
2. Filet z kurczaka w kokosie
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
WTOREK    
  ZESTAW I    
1. Zupa czosnkowa z boczkiem
250 ml 14,90
2. Tradycyjny mielony
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryz 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa jarzynowa
250 ml 14,90
2. Wątróbka drobiowa z cebulą i jabłkiem
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
ŚRODA    
  ZESTAW I    
1. Zupa jarzynowa 250 ml 14,90
2. Rolada drobiowa z brie 80 gr
3. Ziemniaki ,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Krupnik
250 ml 14,90
2. Karkówka w sosie śliwkowym
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
CZWARTEK    
  ZESTAW I    
1. Krupnik
250 ml 14,90
2. Lasagne
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Fasolowa po meksykańsku
250 ml 14,90
2. Gyros drobiowy
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 200 gr
5. Kompot  200 ml
PIĄTEK    
  ZESTAW I    
1. Fasolowa po meksykańsku 250 ml 14,90
2. Medalion rybny
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. Papryka nadziewana mięsem
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml


SMACZNEGO

© 2011 Bistro Stefan | Realizacja kendrix