02-06 Lipca

PONIEDZIAŁEK    
  ZESTAW I    
1. Owocowa na zimno 250 ml 14,90
2. Schab soute z pieczarkami i cebulą
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa z kalarepy
250 ml 14,90
2. Noga kury z pieca
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
WTOREK    
  ZESTAW I    
1. Zupa z kalarepy
250 ml 14,90
2. Zrazik wieprzowy
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryz 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa fasolowa
250 ml 14,90
2. Watróbka drobiowa z cebulką
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
ŚRODA    
  ZESTAW I    
1. Zupa fasolowa 250 ml 14,90
2. Roladka drobiowa z papryką i serem 80 gr
3. Ziemniaki ,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa koperkowa z ziemniakami
250 ml 14,90
2. Karkówka po bawarsku
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
CZWARTEK    
  ZESTAW I    
1. Zupa koperkowa z ziemniakami
250 ml 14,90
2. Eskalopki z indyka w sosie śmietankowym
80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Krupnik z fasolką szparagową
250 ml 14,90
2. Mielony domowy z cebulką
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 200 gr
5. Kompot  200 ml
PIĄTEK    
  ZESTAW I    
1. Krupnik z fasolka szparagową 250 ml 14,90
2. Makaron z tuńczykiem na mascarpone
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. Gulasz wieprzowy
250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml


SMACZNEGO

© 2011 Bistro Stefan | Realizacja kendrix