30-03 listopad

PONIEDZIAŁEK    
  ZESTAW I    
1.  Zupa ziemniaczana z grzankami 250 ml 14,90
2. Medalion drobiowy z brzoskiwnią 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa szczawiowa 250 ml 14,90
2. Kotlecik wieprzowy z musem z dyni 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
WTOREK    
  ZESTAW I    
1. Zupa szczawiowa 250 ml 14,90
2. Peklówka w sosie chrzanowym 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryz 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa fasolowa 250 ml 14,90
2. Sznycel z jajkiem 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
ŚRODA    
  ZESTAW I    
1.   250 ml 14,90
2. NIECZYNNE 80 gr
3. Ziemniaki ,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. NIECZYNNE 250 ml 14,90
2.   80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
CZWARTEK    
  ZESTAW I    
1. Zupa fasolowa 250 ml 14,90
2. Rumsztyk wołowy z cebulką 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa czosnkowa 250 ml 14,90
2. Sakiewka drobiowa 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 200 gr
5. Kompot  200 ml
PIĄTEK    
  ZESTAW I    
1. Zupa czosnkowa 250 ml 14,90
2. Ryba w sosie cytrynowym 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. Kotlet kowala 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml


SMACZNEGO

© 2011 Bistro Stefan | Realizacja kendrix