04-06 Kwietnia

PONIEDZIAŁEK    
  ZESTAW I    
1.   250 ml 14,90
2. NIECZYNNE 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. NIECZYNNE 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
WTOREK    
  ZESTAW I    
1.   250 ml 14,90
2. NIECZYNNE 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryz 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. NIECZYNNE 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
ŚRODA    
  ZESTAW I    
1. Zupa włoska pomidorowa 250 ml 14,90
2. Schab grillowany 80 gr
3. Ziemniaki ,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1. Zupa jarzynowa 250 ml 14,90
2. Filet po parysku 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
CZWARTEK    
  ZESTAW I    
1. Zupa jarzynowa 250 ml 14,90
2. Karkówka pieczona 80 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.  Zupa krupnik 250 ml 14,90
2. Makaron w sosie bolońskim 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 200 gr
5. Kompot  200 ml
PIĄTEK    
  ZESTAW I    
1.  Zupa krupnik 250 ml 14,90
2. Dorsz z pieczarkami 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml
  ZESTAW II    
1.   250 ml 14,90
2. Kotlet zbójnicki 250 gr
3. Ziemniaki,kasza,ryż 200 gr
4. Surówka,warzywa got. 100 gr
5. Kompot 200 ml


SMACZNEGO

© 2011 Bistro Stefan | Realizacja kendrix